تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
پاورپوينت کامل و جامع با عنوان شیمی اسيدها و بازها در 69 اسلاید


        تیز آب یا اسید (به زبان لاتین acidus به معنای ترش) ماده‌ای شیمیایی است که مشخصه‌های محلول‌های آبی آن مزهٔ ترش، توانایی تغییر رنگ تورنسل آبی به قرمز، و نیز توانایی واکنش با بازها و بعضی فلزات ویژه (همچون کلسیم) و تشکیل نمک هستند. محلول‌های آبی اسیدی دارای پی‌اچ کمتر از ۷ هستند. پی‌اچ پایین به معنای اسیدی بودن بیشتر و غلظت بالاتر یون‌های مثبت هیدروژناست. محلول‌ها یا مواد شیمیایی را که ویژگی‌های اسیدمانند داشته باشند اسیدی می‌خوانند.اسيدها موادی ترش مزه‌اند، خاصیت خورندگی دارند، شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند

ادامه مطلب  
پاورپوينت با موضوع اسيدها و خواص آنها


      لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوينتنوع فایل : .ppt ( قابل ویرایش و آماده پرینت )تعداد اسلاید : 24 اسلایدتعداد اسلاید انگلیسی : 5 اسلاید قسمتی از متن .ppt : اسيدها و خواص آنها خواص اسيدها 1- نقاط ذوب و جوش بالاتری از ترکیبات هم کربن خود دارند 2- اسيدهای تا 7 کربن در آب محلولند ولی بزرگتر از آن نامحلول 3- با بازها واکنش داده و ایجاد نمک میکنند 5- قابل تبدیل به مشتقاتی مانند اسيدهالیدها-استرها-انیدریدها وآمیدها هستند روشهای سنتز اسيدها 1- اکسایش الکل های نوع اول در حضور عوامل اکسنده مانند 2- اکسایش الدئیدها در حضور عوامل اکسنده بالا 3- اکسایش آلکن های دارای هیدروژن با استفاده از پرمنگنات در محیط اسیدی یا خنثی 4- اکسایش شاخه جانبی آلکیل در ترکیبات اروماتیک با استفاده ا

ادامه مطلب  
تحقیق درباره ی اسيدها


فرمت فایل: word (لینک دانلود پایین صفحه) تعدا صفحات 13 صفحهتعریف کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس. تعریف قدیمی اسيدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند. بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسيدها را خنثی می کنند. لی بیگ: اسيدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون های فلز جایگزین می شوند. آرنیوس: اسيدها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون +H آزاد می کنند. بازها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون -OH آزاد می

ادامه مطلب  
دانلود مقاله اسید


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 13 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) : 
 
‏1
‏اسید
‏کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid‏) از واژه ‏لاتین‏ acidus‏ به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف ‏آرنیوس‏، ‏لوری-برونستد‏ و ‏لوییس‏.
‏تعریف قدیمی
اسيدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند.
بازها موادی با مزه‏ٔ‏ ‏گس‏-تلخ اند حالتی ‏لزج‏ دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسيدها را خنثی می کنند.
‏لی بیگ‏: اسيدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون های فلز جایگزین می شوند.
‏آرنیوس‏: اسيدها مواد

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد اسيدها


لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 40C2 : خواص فیزیكی و شیمیایی نو كلئیك اسيدها نكات كلیدی پایداری نوكلئیك اسيدها : اگر به نظر میرسد كه ساختار رشته های دوبل DNA و RNA  بوسیله پیوند هیدروژنی محكم میگردند ، اما این چنین نیست با ندهای هیدروژنی بای جفت شدن بزها مخصوص هستند ، اما پایداری مار پیچ نوكلئیك اسید نتیجه اثر متقابل آب گریزی و دو قطبی ـ دو قطبی بین جفت  بازهای آلی میباشد .اثر اسید : وضعیت بسیار اسیدی ممكن است باعث تجزیه نوكلئیك اسیها به اجزایشان شود : بازها قند و فسفات اسيدهای ضعیف سبب هیدرولیز پیوند بازهای پودینی گلیكوزیلی تا اسید بدون پودین بدست آید شرایط شیمیایی پیچیده برای انتقال بازهای ویژه توسعه داده شده است و اساس توالی شیمیایی DNA است . اثر قلیا  : PH بالا DNA و RNA

ادامه مطلب  
تحقیق درباره اسید


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 13 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه  کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس.تعریف قدیمیاسيدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند.بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسيدها را خنثی می کنند.لی بیگ: اسيدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون ها

ادامه مطلب  
تحقیق درباره بررسی و ارزیابی اسید و خطرات آن


تعداد صفحات:17نوع فایل: word (قابل ویرایش)لینک دانلود پایین صفحه  اسیدکلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس.تعریف قدیمیاسيدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند.بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسيدها را خنثی می کنند.لی بیگ: اسيدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون های فلز جایگزین می شوند.آرنیوس: اسيدها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون +H آزاد می کنند. بازها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون -OH آزاد

ادامه مطلب  
اسید


13 صاسید کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس.تعریف قدیمیاسيدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند.بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسيدها را خنثی می کنند.لی بیگ: اسيدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون های فلز جایگزین می شوند.آرنیوس: اسيدها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون +H آزاد می کنند. بازها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون -OH آزاد می کنند.این تعریف فقط به موادی محدود می‌شود که در آب قابل حل باشند. حدود سال ۱۸۰۰، شیمی دانان فرانسوی از

ادامه مطلب  
دانلود پاورپوينت با موضوع اسيدها و خواص آنها


دانلود پاورپوينت با موضوع اسيدها و خواص آنها تعداد اسلاید : 24 اسلایدفرمت فایل : پاورپوينت ppt  وقابل ویرایشآماده برای : ارائه و چاپ قسمتی ازمتن اسلایدها :  خواص اسيدها 1- نقاط ذوب و جوش بالاتری از ترکیبات هم کربن خود دارند2- اسيدهای تا 7 کربن در آب محلولند ولی بزرگتر از آن نامحلول3- با بازها واکنش داده و ایجاد نمک میکنند5- قابل تبدیل به مشتقاتی مانند اسيدهالیدها-استرها-انیدریدها وآمیدها هستند روشهای سنتز اسيدها1- اکسایش الکل های نوع اول در حضور عوامل اکسنده مانندKMnO4   CrO3   K2Cr2O72- اکسایش الدئیدها در حضور عوامل اکسنده بالا3- اکسایش آلکن های دارای هیدروژن با استفاده از پرمنگنات در محیط اسیدی یا خنثی4- اکسایش شاخه جانبی آلکیل در ترکیبات اروماتیک با استفاده از پرمنگنا

ادامه مطلب  
مقاله در مورد اسید


لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتفرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینتتعداد صفحات: 14اسید کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از جمله تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس.تعریف قدیمیاسيدها موادی ترش مزه اند خاصیت خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند.بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسيدها را خنثی می کنند.لی بیگ: اسيدها موادی اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن هایی دارند که در واکنش با فلزها توسط یون های فلز جایگزین می شوند.آرنیوس: اسيدها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون +H آزاد می کنند. بازها موادی هستند که ضمن حل شدن در آب یون -OH آزاد می کنن

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi